Ei kysyvä tieltä eksy.

Lääketeollisuudessa parhaat päätökset perustuvat ajantasaiseen tietoon ja syvälliseen näkemykseen. Terveydenhuollon rekistereihin pohjautuvien RWE-tutkimusten avulla voidaan tuottaa monenlaista tietoa esimerkiksi potilasprofiileihin, hoitotuloksiin tai terveydenhuollon resursseihin liittyen. Mutta miten voi saada sellaista tietoa, joka ei päädy rekistereihin?

Vastaus on aika yksinkertainen: kysymällä.

MedEnginen Real-world Insight (RWI) -palvelu on suunniteltu laadullisen tiedon keräämiseen suoraan terveydenhuollon ammattilaisilta ja potilailta. RWI-tutkimusten avulla voidaan saada syvällistä näkemystä esimerkiksi hoitokäytännöistä, hoitopoluista tai vaikka potilaiden kokemuksista terveydenhuollossa. Tutkimukset toteutetaan tieteellisesti koulutettujen ammattilaisten toimesta puolistrukturoituihin haastatteluihin pohjautuen ja laadullisen tutkimuksen parhaita käytäntöjä hyödyntäen.

Haluatko kuulla lisää RWI-tutkimusten mahdollisuuksista?
Ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Datakin tarvitsee strategian.

RWE-tutkimuksen tekeminen on jännittävää, välillä jopa koukuttavaakin. On kiinnostavaa ymmärtää lääkkeiden hoitotuloksia, terveydenhuollon resurssien käyttöä sekä niihin liittyviä kustannuksia. Ja kieltämättä, oman artikkelin näkeminen tieteellisessä julkaisusarjassa on aina sykähdyttävä hetki.

Tutkimusten todellinen arvo ei kuitenkaan synny julkaisuista vaan siitä, miten tuotettua tietoa hyödynnetään – olipa kyse market accessista, hoitokäytäntöjen kehittämisestä tai viestinnästä. Tätä varten tarvitaan datastrategia, jossa määritetään eri toimijoiden tiedon tarpeet, suunnitellaan tutkimusten toteutus ja mietitään, miten tuotetulla tiedolla voidaan tuottaa arvoa mahdollisimman laaja-alaisesti.

MedEngine on suomalaisen RWE-tutkimuksen edelläkävijä. Toteutamme tutkimusprojektit strategisesta suunnittelusta tulosten käytäntöön viemiseen saakka. Olemme RWE-tutkimuksen huippuammattilaisia ja kehittämämme toimintamallit mahdollistavat regulatorisesti vaativimpienkin tutkimusten sujuvan ja laadukkaan toteutuksen. Projekteissamme dokumentaatio, tietosuojakäytännöt ja analytiikkaprosessit ovat ykkösluokkaa. Meidät on myös hyväksytty Euroopan lääkeviraston koordinoiman the European Network of Centres for Pharmacoepidemiology & Pharmacovigilance:n (ENCePP) jäseneksi.

Kaipaatko sparrausta datastrategian luomiseen tai apua RWE-tutkimusten toteutukseen?

Ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Inspiroiduitko? Jätä yhteydenottopyyntö!
Etunimi
Field is required!
Sukunimi
Field is required!
Sähköposti
Field is required!
Puhelinnumero (valinnainen)
Field is required!